Op donderdagmiddag 13 juni vond in het Zeemanshuis het zomerbarbecue van de Stichting Mission to Seafarers Vlissingen plaats.

Voorzitter Marianne Kloosterboer heet alle gasten welkom

Het doel van deze bijeenkomst was het om zoveel mogelijk vrijwilligers die voor de zeelieden werkzaam zijn en sponsors die met hun giften ons werk mede mogelijk maken uit te nodigen voor een informele ontmoeting onder genot van een drankje en lekker eten.

De barbecue was een succes, ook dankzij het ondanks de harde wind grotendeels droog is gebleven. Het is te hopen dat zulke ontmoetingen ook in de toekomst plaats kunnen vinden. Het bestuur dankt allen die in de voorbereiding van deze middag betrokken zijn geweest. In het bijzonder gaat de dank aan Ina en Wout Verheul, die verantwoordelijk zijn geweest voor het lekkere eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *