Op zondagochtend 30 juni werd in de Sint Jacobskerk te Vlissingen de traditionele viering voor Zeezondag gevierd, georganiseerd door de Raad van Kerken Vlissingen.

In een sfeervolle dienst van schrift en gebed werd de kans gegrepen om een breed publiek te vertellen over het werk dat zeevarenden dagelijks voor ons en onze economie doen. Maar ook om dankbaarheid te tonen voor het werk dat velen doen om het welzijn van zeevarenden te bevorderen.

Voorgangers in deze dienst waren ds. Wout Alserda van de Protestantse Gemeente Vlissingen en ds. Pascal Handschin, Havenpastor voor de Mission to Seafarers in Vlissingen-Oost. Muzikale ondersteuning werd verleend door organist Jos Vogel en het Scheldeloodsenkoor olv. Rob van der Meule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *