De dagen worden weer langer en het einde van dit jaar nadert gestaag. Voor de vrijwilligers van het Zeemanshuis betekent dat zij zich gaan voorbereiden voor de kerstperiode.

Zoals u wellicht weet organiseert ons Zeemanshuis elk jaar een actie ten behoeve van de zeevarenden die kort voor de Kerstdagen naar zee vertrekken.

Zij krijgen dan van onze havenpastor en scheepsbezoekers een kerstpakket overhandigd met allerlei handige en leuke gebruiksartikelen zoals warme kleding, toiletspullen, souvenirs en iets lekkers.

In totaal worden er zo’n 200 pakketten samengesteld door onze vrijwilligers. Voor de inhoud van de pakketten en deze extra activiteiten zijn wij afhankelijk van sponsoren en donateurs die het welzijn van de zeelieden een warm hart toedragen.

Tijdens de feestdagen wordt er in het Zeemanshuis ook nog iets extra’s gedaan voor de zeevarenden: oliebollen, hapjes, etc.

Alleen met uw financiële steun kunnen wij dit voor hen realiseren.

Als u ons hiervoor wilt sponsoren bieden wij u het volgende aan:

  • Vermelding van uw logo in onze nieuwsbrief die eens per kwartaal wordt gepubliceerd binnen de scheepvaartwereld in de regio, en sponsoren (zie bijlage).
  • minimaal één keer gratis gebruik van onze vergaderruimte voor bv. een operationeel overleg, scholing van werknemers of een receptie in onze bar.
  • Vermelding van uw logo/naam op onze “wall of sponsors” in het zeemanshuis.
  • drie a vier keer per jaar een netwerkbijeenkomst zoals nieuwjaarsborrel, voorjaars-BBQ , etc.
  • mogelijkheid van verspreiden van foldermateriaal van uw bedrijf op een “zuil” in de hal van het zeemanshuis.
  • vermelding van sponsor op onze website.

Graag ontvangen wij van u een reactie als u ons initiatief wilt ondersteunen: manager@missiontoseafarers.nl

De zeevarenden zullen u dankbaar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *